Meddőség

35 éves nő 6 éve szeretne teherbe esni, de mindeddig ez nem sikerült neki.

Kezdetben nőgyógyászati vizsgálatok zajlottak, de mindent rendben találtak.

A hölgy kiegyensúlyozott családi életet él, férjével a kapcsolata rendezett, mindketten gyermeket szeretnének.

A férfi andrológiai vizsgálatai sem állapítottak meg rendellenességet. A beteg nőgyógyásza hormonkészítményeket rendelt el, de ez sem hozott eredményt. Ezután orvosa lombikbébi-programot javasolt nekik, de a pár ebben nem szeretne részt venni, ezért fordulnak holisztikus orvoshoz.

A nőgyógyászati kórelőzményben visszatérő hüvelyi fertőzések szerepeltek, jelenleg azonban ilyen betegség nem áll fenn. Menstruációja mindvégig rendezett volt, korábban 4 évig szedett fogamzásgátló tablettát. Visszatérő hólyaghurutok miatt a beteg többször szedett antibiotikumokat.

Az állapotfelmérés során fogászati gócot, állapítottam meg, amit a beteg fogorvosa megszüntetett.

A bélrendszeri gombás fertőzése miatt komplex kúrát vezettünk be, gyógyszeres kezelést, bélflóra pótlást és speciális cukor és élesztő mentes étrendet, amit 2 hónapig tartott. A fennálló nyomelem hiányt pótoltuk, a Vese (kínai orvoslás) Yang energiáinak növelésére ginzenget, Maca port kapott a beteg és speciális jóga-gyakorlatokat javasoltam neki. A Yang minőség további fokozása céljából a Befogadó és a Hólyag meridián több kiemelt fontosságú pontján moxa terápiát alkalmaztam.

A méregtelenítés elősegítésére a páciens tartott néhány lénapot, majd étrendjéből kizártuk az egészségtelen húskészítményeket, zsiradékokat, végül diétáját szintén Yang növelő, melegítő ételekkel gazdagítottuk.

A teherbeesés elősegítésére Borax homeopátiás szert kapott kis potenciában, végül alkati szerként Medorrhinumot szedett C200-as hígításban.

A méregtelenítő és a felépítő időszak három hónapig tartott, az ezt követő harmadik menstruáció pedig már nem jött meg.

A hölgy kilenc hónap múlva egészséges kislánynak adott életet.