Gyógyulhatsz/Esetek

Olyan krónikus eseteket szeretnék bemutatni, amelyek sajnos nagyon gyakran előfordulnak az orvosi praxisban és amelyek a hagyományos orvosi gyógymódokkal nem gyógyíthatók meg.

Ezekben az esetekben az a közös, hogy a betegnek a saját gyógyulásában aktívan részt kell vállalnia, végre kell hajtania azokat a méregtelenítési eljárásokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a szervezet regenerációs képessége révén a betegség tünetei csökkenjenek, vagy akár meg is szűnjenek.

Amennyiben ez nem hoz teljes gyógyulást, a terápiát egyéb holisztikus orvosi kezelési módszerekkel kell kiegészíteni.

Be kell állítani a sav-bázis egyensúlyt, ki kell vezetni a nehézfémeket, el kell távolítani a felesleges kórokozókat, meg kell szüntetni a gócokat, rendezni kell a bélflórát, az esetleges hiányzó anyagokat be kell pótolni, energiát kell biztosítani, harmonizálni kell a csakrákat, figyelembe véve a pszichés szempontokat stimulálni kell az öngyógyító képességét a szervezetnek.

A leggyakrabban a reflexológiai kezelés, az akupunktúra, a homeopátia és egyéb bioenergetikai kezelések biztosítják a legjobb eredményt.

Ezek az esetek olyan példák, amelyek valóban megtörténtek, és szemléletesen mutatják azokat a holisztikus diagnosztikus és terápiás lehetőségeket, amelyeket a gyógyíthatatlannak tartott betegségek esetén kell felhasználnunk a beteg végleges gyógyulása érdekében.

Örömmel mondhatom, hogy ha a beteg hozzáállása megfelelő, ha tud és akar is azon az életmódon változtatni, ami őt beteggé tette és minden terápiás módszerben partnere orvosának, akkor a végső siker nem kerülhető el, így ezek a betegek nemcsak tünetmentessé tehetők, hanem valóban meg is gyógyíthatók.