Frekvencia generátor terápia

Dr. Hulda Regehr Clark és Rife professzor ígéretes felfedezése nyomán többek között különböző kórokozók elpusztítására használhatjuk a frekvencia generátor terápiát. A felfedezés lényege, hogy megfelelő frekvenciájú elektromos árammal elpusztíthatóak a szervezetünkben található mikroorganizmusok, vírusok, baktériumok, gombák, paraziták.

Clark professzor forradalmi felfedezése, hogy olyan betegségek hátterében is kórokozók állnak, amelyről ezt a hagyományos, egyetemi orvoslás nem is feltételezi, mint pl. a rák, a magas vérnyomás betegség, vagy a cukorbetegség, stb.

Napjaink orvoslása most kezdi felismerni a korábban megállapított igazságokat: a Helicobacter pylori gyomorbetegségeket okozhat, ill. a legfrissebb tanulmányok a Human papilloma virus és a méhnyakrák kialakulása között találtak oki összefüggéseket.

A professzor asszony szerint minden betegség hátterében két valódi ok van: a szervezet toxikus terheltsége és a kórokozók jelenléte, ezért szerinte minden betegség meggyógyítható alapos méregtelenítéssel és a kórokozók kipusztításával. Szerinte a terhelt szervek remek táptalajul szolgálnak a parazitáknak, ezért a gyógyuláshoz nem elég elektromos árammal kiirtani őket, a szervezetet máj- bél- és vesetisztítással alaposan meg kell tisztítani, valamint a szájüregből is el kell távolítani minden terhelő anyagot, az amalgám töméseket és a fémeket tartalmazó fogpótlásokat.

A terápia lényege, hogy a kórokozókat azokkal a frekvenciákkal pusztítjuk el, ami az ő saját rezgési frekvenciájuk. Ha jól választjuk meg a kezelési frekvenciát és ez az áram eléri a kórokozót, akkor 3 percen belül el is pusztul. Mindig ismételt kezelésekre van szükség, legalább háromszor, mert az egyes kórokozók kezelése során az őt fertőző mikrobák felszabadulnak, ezért őket is el kell pusztítani.

A kb. 50 éves tapasztalatok alapján ez a módszer működőképes, s bár bizonyára finomításra szorul, de mégis jól integrálható az egyéb terápiás beavatkozások kiegészítésére.

Szerencsére a beavatkozás teljesen veszélytelen, mert a kezelés során a feszültség és az áramerősség kicsi, valamint az emberi szervezet sejtjeinek saját frekvenciája nagyságrendekkel eltér a mikroorganizmusok saját frekvenciáitól.